modularni-chataNa této stránce budu prakticky na denní bázi aktualizovat postupnou výrobu našeho Modulární chatky 6×4,3 a protože se tento model ujal věřím že i vy oceníte naši otevřenost a možnost nahlížet aspoň takhle na dálku do výroby. Samozřejmě se můžete kdykoli přijít podívat i osobně po dohodě na 774613944. Jedná se modulární chatu která se tedy skládá ze dvou modulů a abyste měli představu co se nám rodí pod rukama zde je vizualizace a půdorys:

Výroba Modulární chatky 6×4,3 den první


Když děláme podlahu resp. dno mobilního domu, tak si dáváme záležet aby byl opravdu voděodolný. takže kvalitní nesavá OSB, hydro fólie, a na závěr pozinkovaný plech. Takže dovnitř nemůže ani vlhko ani hmyz ano hlodavci a jiná havěť.

Výroba Modulární chatky den druhý

Den druhý ve výrobě kdy jsme dokončili všechny zdi spodního patra, a zaizolovali jsme kompetentní základovou desku a zaklopili ji OSB. Pak jsme se hecli ze synem když jsme na dílně osiřeli a postavili dvě zdi prostě jen pro ten pocit že může pomáhat.

Časosběrné video z výroby modulární chaty. Nevěřili byste jak je zeď z KVH hranolů 160×60 těžká!

Den třetí výroby modulární chatky

Protože borci ve výrobě nejsou zrovna profi fotografové a jsou víc do práce než do dokumentace máme z třetího dnu výroby modulární chatky jen tyto umělecké fotografie ale i za ně jsme vděční.


Výroba modulární chaty den čtvrtý

Čtvrtý den výroby modulárního domu jsme se vrhli na vrchní patro domu. Respektive strop přízemí, podlahy prvního patra a obvodových zdí a štítových zdí. Protože kvůli montáži a transportu skládáme podlaží trochu netypicky byl to zápřah na hlavu ale to je u prototypu vždycky . Všechny úpravy si pečlivě zaznamenáváme a další modulární nebo mobilní domy tohoto typu už pojedou jak na běžícím páse.



Výstavba patrového domu den pátý

Den pátý stavby modulárního mobilního patrového domu respektive chaty. Dnes jsme se vrhli na vnitřní rozvody to znamená dnes jsme udělali kompletní elektroinstalace, rozvody odpadů, teplé a studené vody. Dokončili jsme část schodiště a opláštili částečně vrchní patro a podlahu ve vrchním patře.


Vyroba patrového domu ..den šestý

Dnes se kluci vrhli na konstrukci střechy a protože jim šla práce od ruky tak nakonec osadili mobilní dům rovnou i izolací a ne jen tak ledajakou 🙂